Thursday 4 July 2013

Bekstvo Adolfa Hitlera

  Jedna od najvecih misterija 20 veka i Drugog svetskog rata je smrt Adolfa Hitlera,vodje nacisticke Njemacke od 1933 do 1945.Po istorijskim podacima,Hitler je ubijen u svom bunkeru ispijajuci otrov.Medjutim postoje druge pretpostavke, a jedna je da je Adolf pobegao u Argentinu gde je i umro 1962 godine.Navodno je tamo i podigao dve cerke sa Evom Braun.Hitlerov dubler je najverovatnije bio zlosrecni dvojnik po imenu Gustav Veber,ali ime dvojnice Eve Braun,mozda se nikada nece saznati.Fragment Hitlerove lobanje koji je decenijama cuvan u Moskvi konacno je podvrgnut analizama DNK.On pripada nekoj zeni mladjoj od cetrdeset godina,i to ne Evi Braun.     
                      

Hitler je pobegao u Argentinu iz razloga sto su vlasti ove zemlje i pre Drugog svetskog rata veoma bile naklonjene Reichu i mnogo godina pre rata snabdevale njihove vodje svojim,u sustini falsificiranim putovnicama.Zbog toga utociste u Argentini su posle zavrsetka rata nasli najokorjeliji nacisticki zlocinci:Jozef Mengele,Adolf Eichmann,Klaus Barbi.Iako je od vremena zlocina nacista proslo vise od 70 godina ostarjeli zlocinci se i dalje kriju u oko 20 zemalja sirom sveta,pre svega u Boliviji,Argentini,Cileu,a cak i Sudanu...        
          Hitlerovi naucnici su jos pre rata radili na mnogom oruzju koje bi ubrzalo rat i donijelo pobede nacistickoj Nemackoj,jos veceg od atomske bombe,koje su Amerikanci upotrijebili avgusta 1945 na Japanske gradove Hirosimu i Nagasaki.Ima pretpostavki da je FBI u zamjenu za to oruzje,pustio Hitlera da ode u Argentinu.Ipak za to nema dokaza,bas kao ni za Hitlerovo ubistvo u bunkeru.Direktor FBI Edgar Huver je imao dosjee sa svim izvjestajima kada je Hitler vidjen,sve do perioda sezdesetih godina dvadesetog veka.Medjutim mnogi dosjei FBI o Hitleru i Evi Braun posle rata nisu obelodanjeni,a isto vazi i za one koje imaju britanske bezbednosne sluzbe.
U Argentini je od 42 miliona stanovnistva,3 miliona nemackog  porekla.Nacistima je bilo lako da se izgube na mestima gde je cinjenica da ste Nemac,bila normalna stvar.





Jedna od retkih slika prerusenog Hitlera










  





1 comment:

  1. Wynn Casino Promo Codes - Coupon Code 2021 - Cho
    Promo Codes for Wynn Las Vegas for 2021 | Coupon Code | 바카라사이트 $100 off Promo Code 메리트카지노 | 우리카지노 $1000 off. Only 1 promo code for Wynn Resorts. $600 off.

    ReplyDelete